OPSTALDNING M.V.

OPSTALDNING - Opstaldning er incl. foder og hø. Du kan vælge mellem forskellige "hold" under opstaldning, ny stald uden vindue, ny stald med vindue eller laden/udestald. Du skal vælge den form for opstaldning, som du har aftalt med Klaus. Ønsker om ændring i opstaldning skal aftales med Klaus Meldgaard Jensen, før man vælger en anden form for opstaldning her. Jer der har flere heste opstaldet har også en mulighed for at vælge det, der er 3 forskellige hold der starter med X

FOLDORDNING, SKRIDTMASKINE - Husk også at tilmelde til disse ordninger, der er også hold til Jer der skal have foldordning og/eller skridtmaskine til flere heste.
 
MOMS - Alle opgivne priser er incl. moms, eller momsfritaget, der tillægges altså ikke moms til de priser der står på denne side. De ydelser der er moms på er: Opstaldning i den nye stald og alt foder.
 
Hvis man ønsker at melde fra nogen af de ydelser man har valgt, kontakter man Janne Back Hansen - tlf. 20848104 eller mail 86321850@stofanet.dk man kan ikke selv melde fra holdene.